Košičania, v sobotu kde ste? Na Kozlovom Veľkofeste!

12.08.2011 Košice

Metropola východu je známa svojou neopakovateľnou atmosférou a prívetivými obyvateľmi, ktorí sú povestní svojou láskou k dobrej zábave a schopnosťou užívať si život naplno. Nebude tomu inak ani v sobotu 20. augusta, kedy pešiu zónu v centre mesta navštívi Kozlov Pivný Veľkofest. Ten opäť raz premení košickú Hlavnú ulicu na miesto s vysokou koncentráciou hudobných hviezd a pozitívne naladených hudobných a pivných fajnšmekrov.

O stupeň bohatší zážitok pre hudobný a pivný pôžitok

Od tretej popoludní až do večera sa budú z pódia pri Dolnej bráne ozývať obľúbené hlasy a melódie skupín Para, úspešného projektu All Stars Open Band, tešiť sa môžete aj na zabávača Mariána Čekovského a chýbať nebude ani veľkofestová stálica Hex. Okrem skvelej hudobnej zábavy čakajú návštevníkov aj rôzne hry a súťaže, za pomoci ktorých budú môcť nasávať o stupeň bohatšiu atmosféru medzi jednotlivými vystúpeniami. A to všetko za vtipných a pohotových poznámok moderátorského tandemu Junior a Marcel, ktorých humor poznáte z popoludňajšieho vysielania Fun rádia.

Zoberte kamošov aj svoju lásku a príďte si vychutnať Kozla jedenástku

K letnej zábave patrí aj kvalitné osvieženie v podobe o stupeň bohatšieho Vekopopovického Kozla 11%, ktorý v kombinácii so správnou pivárskou stravou a jedinečnou atmosférou prináša o stupeň bohatšiu zábavu pre všetkých Košičanov.

A aj tento rok ostane Kozlov Pivný Veľkofest jedným z mála festivalových podujatí na Slovensku, ktoré otvorí svoje brány úplne zadarmo. Pridajte sa teda a zažite s Kozlom o stupeň bohatšie leto už 20. augusta od 15. hodiny v Košiciach na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne.
 

Vyberte región